Servicii

Componente de securitate SICK

Componente de securitate SICK

Instalare, configurare, evaluarea functionala a securitatii, analiza defectelor, reparatii, piese de schimb. Reduceti costurile prin minimizarea riscului de productivitate scazuta pe durata instalarii si asigurati protectia operatorilor instalatiilor industriale prin compatibilizarea cu prevederile standardelor si reglementarilor legale. Nu in ultimul rand, evitati supradimensionarea sistemului de securitate prin asigurarea eficientei acestuia prin evaluarea functionala.
Inspectii initiale si periodice

Inspectii initiale si periodice. Documentatie. Sistemele de productie devin din ce in ce mai complexe, ciclurile de productie cresc si operatiile devin din ce in ce mai dificile. Astfel, cel mai important lucru devine ca personalul operator sa se poata baza pe securitatea sistemelor de productie. Inspectia initiala serveste la determinarea nivelului de securitate operationala a componentelor de securitate impotriva riscurilor mecanice de accidentare. Inspectia COMPEC se bazeaza pe practicile europene de realizare a verificarilor tehnice de securitate.


Inspectii initiale si periodice

Masurarea timpului de oprire

Masurarea timpului de oprire

Determinarea statistica a timpului de oprire. Pentru ca personalul dumneavoastra operator sa se poata baza pe securitatea masinilor pe care le manipuleaza, trebuie sa stie ca miscarea periculoasa se opreste la timp astfel incat sa nu ii accidenteze. Acest timp trebuie insa masurat cu mijloace calibrate.