Evenimente


Safety Day Automobile DACIA

Aurocon COMPEC, in colaborare cu SICK, a organizat la cererea Automobile DACIA in data de 14.04.2010 pe platforma industriala de la Mioveni un  simpozion care a avut scopul de constientizare si informare despre  domeniul securitatii industriale si prevenirea accidentelor.

 

 La eveniment au participat peste 20 de persoane din cadrul Departamentelor de Mentenanta Locala si Generala precum si a Departamentului de Securitate Industriala.

Au fost tratate aspecte din domeniul securitatii industriale pe urmatoarele tematici: 

  • Legislatie nationala in domeniul securitatii industriale
  • Directive europene si standarde in domeniu
  • Service si inspectii pentru sisteme de securitate industriala
  • Produse si solutii noi pentru sisteme de securitate industriala
  • Studii de caz si aplicatii realizate

 Participantii au manifestat interes in special pe tema inspectiilor initiale si periodice de securitate oferite de catre Aurocon COMPEC,  precum si pentru masurarea timpului de oprire in conditii de securitate  ale utilajelor industriale. Deasemenea au fost binevenite si  prezentarile de aplicatii industriale in care sunt integrate solutii de  securitate SICK

 Dl. Gheorghe Blanda a apreciat si salutat organizarea unui astfel de eveniment pe platforma de la Mioveni, manifestand interesul din partea Automobile DACIA S.A. pentru a participa si la urmatoarele evenimente de acest gen.